Mijn Niels
U bent niet ingelogd.

 0 Producten
 TOTAAL: € 0,00
Producten
trefwoord auteur Zoeken


twitter Atelier Niels Holgersson
Twitter
  • Nog 1 dag dubbele punten over je bestelling...Volgende week zijn we gesloten, snel nog even inslaan dus...www.niels… https://t.co/FIpAD8pXWK
  • Nog een uur en dan gaat de winkel weer open..en morgen..en zondagmiddag! Kom eens langs..www.nielsholgersson.nl https://t.co/pX2Lk5Hai0

Veelgestelde vragen

Selecteer een categorie


Vraag:
Ik heb met Ideal betaald, maar krijg geen bevestiging van mijn bestelling?
Antwoord:
Voor een goede afhandeling van de bestelling is het zeer belangrijk dat u de iDeal schermen op de juiste wijze doorloopt.

Nadat u in het iDeal scherm de bevestiging krijgt dat de betaling gelukt is, moet u op de button "Voltooien" (onder aan het scherm) klikken om terug te gaan naar de site van Niels Holgersson en dus NIET het iDeal scherm op een andere wijze sluiten!


Als u het iDeal scherm niet op de juiste wijze afsluit, krijgt het bestelproces op de site van Niels Holgersson ook niet een bericht van iDeal dat de betaling is gedaan/gelukt. Het bestelproces krijgt dan de status "wacht op betaling" en wordt dan beschouwd als "geannuleerd".

Mocht u onverhoopt toch een dergelijke situatie meemaken, neem dan direct contact op met

Niels Holgersson

Vermeld daarbij behalve uw naam ook de artikelen (artikelcodes) welke u besteld heeft en welk totaalbedrag u met iDeal heeft betaald. Via iDeal kunnen wij dan nagaan of de betaling inderdaad is aangekomen.