Mijn Niels
U bent niet ingelogd.

 0 Producten
 TOTAAL: € 0,00
Producten
trefwoord auteur Zoeken


twitter Atelier Niels Holgersson
Twitter
  • hoe leuk is dit.... https://t.co/xL1GayuHzN
  • We zijn heel hard aan het werk om alles klaar te krijgen voor ons open weekend aankomende vrijdag,zaterdag en zonda‚Ķ https://t.co/JWYgj3Zq3F

Samenwerking Huisvolkleur en atelier Niels Holgersson en ander nieuws van NielsIn deze , voor ons doen hele lange, nieuwsbrief brengen jullie op de hoogte

van onze samenwerking met Huisvolkleur .

Een nieuwe stap die voor ons beide spannend is maar ook heel goed aanvoelt.

Later in deze brief de nieuwsbrief van Huisvolkleur aan hun klanten en aan jullie.Hier in Oosterstreek is het topdrukte.

We zijn heel hard bezig alles klaar te maken voor de komende open dagen.

Nog een paar dagen dan worden de tenten opgezet...

Er komen dagelijks dozen met nieuwe spullen binnen die een plekje moeten krijgen.

Er is nog veel inpakwerk, denkwerk, schoonmaakwerk, computerwerk, tuinwerk...

Wat komen er een leuke nieuwe dingen bij...Deze week zijn de viltpakketten voor het Pietenpakhuis klaar gekomen en op de site gezet.

Er moest vilt geverfd worden in afwijkende maten dus dat duurde even

maar we hebben nu een lekkere voorraad.

Van Duimelotje hipte er een schattig eekhoorntje binnen 

en van Tintangel een leuk boshuis met bosmuizen....Ze krijgen uiteraard allemaal een plaatsje op de tafels tijdens de Open Dagen naast alle andere voorbeelden...
Tijdens de Open Dagen is er weer een catering zodat je tussen de middag even lekker kunt gaan zitten

met een taartje, broodje, kopje soep...Er is dit keer een hele grote UITVERKOOP tent..We hebben leuke AANBIEDINGEN...Er is de mogelijkheid om een leuke workshop te volgenEn we hopen dat je het gezellig vindt en veel inspiratie opdoet...

Bestelling klaar laten zetten

Zoals elk jaar is er ook nu weer de mogelijkheid een bestelling te laten klaar zetten.
Voordeel: je krijgt over deze bestelling dubbele punten en een extra cadeautje in je tas!
Je tas staat dan klaar bij de kassa.
Veel opruimingsartikelen die op de site staan zijn NIET in de winkel te verkrijgen. 
Wil je iets speciaals uit de opruiming dan kan dat alleen
 door vooruit te bestellen.
Bestel vóór 1 september via de site en kies voor vooruitbetalen.
Je bestelling wordt dan klaar gemaakt en staat bij de kassa klaar.
Graag even aangeven wanneer je denkt te komen..Nog even een keer de data  van de open dagen..woensdagmiddag 4 september van 13.00 - 21.00 uur

donderdag 5 september van 9.30-17.00 uur

vrijdag 6 september van 9.30 - 17.00 uur

zaterdag 7 september van 9.30 - 17.00 uur

zondagmiddag 8 september van 12.00 - 17.00 uur


zaterdag 14 september zijn we gesloten !!
AANBIEDING  LAPJESMARKT

Deze week hebben we heel veel van onze stoffen in de aanbieding...
mooie Westfalen stoffen, Tilda stoffen en andere..
Sla nu in voor later...we wensen jullie een fijn en zonnig weekend

mieke en annelies
www.nielsholgersson.nl


Samenwerking Huisvolkleur en atelier Niels Holgersson

Huisvolkleur bestaat nu ruim twee jaar en zijn in die tijd onverwachts flink gegroeid als vilt atelier. Huisvolkleur heeft nagenoeg zelf altijd de producten geproduceerd en aangeboden via de Huisvolkleur webwinkel. Dat leverde een enorme werkdruk op waardoor er is besloten samen te gaan werken met een partner.

De Huisvolkleur producten en de verkoop ervan zijn uniek en origineel binnen het viltwereldje. In de zoektocht naar een partner is er niet over één nacht ijs gegaan. Er is gezocht naar een partner die zijn sporen heeft verdiend in het viltwereldje en een betrouwbare en vriendelijke uitstraling heeft.
In atelier Niels
Holgersson is die partner gevonden. Door deze samenwerking zal de werkdruk worden verdeeld en het al ruime assortiment van Niels Holgersson worden uitgebreid met de vrolijke Huisvolkleur producten.

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan het opzetten van een prettige en effectieve samenwerking. Niels Holgersson zal de Huisvolkleurmateriaalpakketten gaan produceren en verkopen. Deze materiaalpakketten zijn dan alleen bij Niels Holgersson te koop, als materiaalpakket of in een compleet pakket.
Een compleet pakket bestaat dan uit een materiaal pakket en een patroonpakket. Huisvolkleur zal de patroonpakketten blijven produceren en verkopen. Een patroonpakket op zich, is alleen te koop bij Huisvolkleur.

In de komende periode zullen verschillende bestaande en nieuwe Huisvolkleur producten één voor één beschikbaar komen bij Niels Holgersson.
De eerste bestaande Huisvolkleur producten zullen "Kijkkast Roodkapje" en "De Kerststal" 
zijn.

 


Tevens zullen de nieuwe hartjes ontwerpen "Rondom de appelboom - Zomer" en "Rondom de appelboom - Herfst" uit het Huisvolkleur hartjesproject 2013 beschikbaar zijn. Het winter ontwerp is in de maak...
 

   

 

Ook zal het pakket Texel beschikbaar zijn.
 Huisvolkleur hoopt met deze samenwerking meer tijd te hebben voor datgene waar ze het meeste plezier van heeft en het liefst doet, namelijk het ontwerpen van vrolijke en kleurrijke producten.

Najaars Open Dagen 2013
Van woensdag 4 september t/m zondag 8 september organiseert Niels Holgersson de Najaars Open Dagen.
Het thema is dit keer "Landleven....leven van het land...." Het is natuurlijk altijd leuk en gezellig om daar eens rond te kijken naar al die prachtige viltprojecten onder het genot van een kop koffie of thee.

De Huisvolkleur producten zullen op een apart plekje ook te bezichtigen zijn. Niet alleen de aangekondigde producten maar de meeste Huisvolkleur producten zullen te bezichtigen zijn. Dit is een ideale mogelijkheid om de Huisvolkleur producten te zien, te voelen, te ruiken en te horen.

 

Win een Huisvolkleur "Herfstslinger" pakket

 
Bezoek je de Najaars Open Dagen van Niels Holgersson, dan maak je kans op één gratis Huisvolkleur "Herfstslinger" pakket. Wat moet je daar voor doen? Natuurlijk de open dagen bezoeken, zodat je daar je naam en email adres kunt noteren. En schrijf je in voor de nieuwsbrief van Huisvolkleur op de website. Vlak na de open dagen maken we de gelukkige bekend.


 


 


www.nielsholgersson.nl                                       www.huisvolkleur.nl

info@nielsholgersson.nl                                info@huisvolkleur.nl