Mijn Niels
U bent niet ingelogd.

 0 Producten
 TOTAAL: € 0,00
Producten
trefwoord auteur Zoeken


twitter Atelier Niels Holgersson
Twitter
  • hoe leuk is dit.... https://t.co/xL1GayuHzN
  • We zijn heel hard aan het werk om alles klaar te krijgen voor ons open weekend aankomende vrijdag,zaterdag en zonda‚Ķ https://t.co/JWYgj3Zq3F

Nieuwe Site !!!

Zoals we al een hele tijd geleden hebben aangekondigd is er achter de schermen hard gewerkt aan de nieuwe internetsite van Niels Holgersson. En eindelijk is het dan zover. Door onze vele wensen en wat tegenslagen heeft het even geduurd maar we zijn er nu ontzettend blij mee en trots op! Naast een overzichtelijke catalogus krijgen we nu een elektronisch spaarsysteem, iDeal betalen, veel leuke extra’s op de site zoals gratis patronen, techniekbeschrijvingen, mogelijkheid tot het maken van een verlanglijstje zodat u iets kunt “bewaren”, zoekfunctie op bedrag etc.

Heel graag willen we ook interactief worden en daarom hebben we de mogelijkheid gemaakt om ook uw werk te laten zien op de site. Vindt u het leuk iets te delen? Dan graag een mailtje zodat we het kunnen plaatsen. Dit weekend (zaterdag) hoopt Niels zonder problemen opnieuw “ de lucht in te gaan.”


ACTIE !
We hopen dat u veel plezier en gemak zult beleven aan onze nieuwe site. In ieder geval willen we een feestelijke start maken en geven de komende weken bij elke bestelling een kleine verrassing. Verder zal uw factuurnummer uw lotnummer zijn in onze feestelijke loterij. De komende drie weken zullen we elke week een verrassingspakket verloten. Deze verlotingen worden iedere week op zaterdag op de site bekend gemaakt.

WAT IS NIEUW ?
In deze ( lange) brief kunt u lezen welke veranderingen er zijn en hoe u te werk kunt gaan. Ook op onze nieuwe site zullen we dit duidelijk vermelden. De meest in het oog springende veranderingen zijn:

DE LAY-OUT
Met de invoering van alle technische wijzigingen hebben we ook gelijk besloten om de site een frisse nieuwe look te geven. Wij hopen dat dit bij u in de smaak valt en hopen vooral dat de catalogus hierdoor nog gebruikersvriendelijker is geworden.

EIGEN KLANTACCOUNT
Onder andere om gebruik te kunnen maken van het elektronisch spaarsysteem is het noodzakelijk dat u een eigen klantaccount aanmaakt. Wanneer u een bestelling gaat doen, moet u eerst inloggen (er kunnen ook bestellingen worden gedaan zonder in te loggen, maar dan ontvangt u geen spaarpunten). Niels Holgersson garandeert dat zij de adresgegevens niet gebruikt voor andere doeleinden. Het opslaan/bewaren van de adresgegevens is overigens niet verplicht.

Een bijkomend voordeel van een eigen account is:

    * u hoeft bij bestellingen niet iedere keer al uw gegevens meer in te vullen.
    * Bij uw klantaccount kunt u aangeven of u de Nielsbrief wilt blijven ontvangen.
    * Geregistreerde klanten hebben toegang tot de pagina’s met gratis patronen, techniekbeschrijvingen etc.

Maak dus zo snel mogelijk uw eigen account aan op onze nieuwe site, alleen op die manier blijft u ook verzekerd van het ontvangen van deze nieuwsbrief!!

iDEAL
Mede op verzoek van de klant, maar ook om onze administratie sterk te vereenvoudigen hebben wij besloten om betalingen via iDeal mogelijk te maken.

Gelijk met de invoeren van iDeal hebben wij ook besloten om van het systeem “achteraf betalen” af te stappen. Helaas stijgt het aantal wanbetalers gestaag en dit maakt het administratief te complex voor ons. Naast betalen d.m.v. iDeal blijft het mogelijk om een betaling via de reguliere manier te doen. Dit houdt dan wel in dat de bestelling pas verzonden wordt nadat het geld ontvangen is. Wij begrijpen ten zeerste dat dit de “charme” van Niels Holgersson een beetje doet verdwijnen, maar om enigszins concurrerend te blijven moeten ook wij de kosten gaan beheersen.

VERZENDKOSTEN
Omdat wij overstappen op betalingen vooraf, moeten wij ook de verzendkosten vooraf kunnen bepalen. Om die reden hebben wij de verzendkosten berekening veranderd. Wij zijn overgestapt naar een eenheidsprijs (per land). Voor Nederland gaan de verzendkosten € 2,95 bedragen. Voor de meeste mensen betekent dit een verlaging van de verzendkosten aangezien wij meer pakketten dan enveloppen verzenden.

Voor kleine “enveloppe” bestellingen stijgen de verzendkosten dus iets. Bestellingen boven de € 125,00 zijn franco. Verzendkosten voor het buitenland zijn afhankelijk van land en gewicht en gaat op basis TNT tarieven. Boven de  € 125,00 worden de verzendkosten voor het buitenland gehalveerd.

ELEKTRONISCH SPAARPUNTENSYSTEEM EN ELEKTRONISCH SALDOTEGOED
Voor elke bestede € 10,00 ontvangt u 1 spaarpunt en 25 spaarpunten geven een korting van € 10,00. Met de invoering van dit systeem komt het huidige spaarzegelsysteem te vervallen. U kunt uw (al dan niet volle) spaarkaarten laten inwisselen voor een evenredig spaarpuntentegoed. Hieronder staat vermeld hoe te handelen:

    * Maak een kopie van uw spaarkaarten en bewaar deze totdat uw nieuwe spaarpunten zijn bijgeschreven.
    * Stuur uw originele (al dan niet volle) spaarkaarten naar Niels Holgersson
    * Vermeld daarbij in ieder geval uw naam, adres en e-mailgegevens!
    * Maak een klantaccount aan op www.nielsholgersson.nl
    * U ontvangt per mail een eenmalig te gebruiken code waarmee uw spaarpuntentegoed wordt aangevuld. Deze code kunt u invoeren bij de rubriek “Mijn Tegoeden”.

LET OP!

    * U ontvangt bij een (online) aankoop alleen spaarpunten als u bent ingelogd.
    * Indien u een aankoop doet in de winkel, dan ontvangt u vanaf nu rode spaarzegels. Hier blijft dus, als u dat wilt, een zegelkaart bestaan. Een combinatie van elektronische spaarpunten en spaarzegels is helaas niet mogelijk.
    * Indien u geen eigen klantaccount aan wilt maken, dan kunt u de spaarzegelkaarten inwisselen in de winkel of tijdens de Open Dagen. De waarde van de blauwe spaarzegelkaarten blijft geldig tot 31-05-2011.

NIELSBRIEVEN
De Nielsbrieven zullen ook een nieuwe lay-out krijgen, aangepast aan onze nieuwe site. De brieven zullen voortaan op de site te lezen zijn. Geregistreerde klanten kunnen aangeven of zij de Nielsbrief ook per mail willen ontvangen.

EXTRA’S
Voor geregistreerde klanten is er een extra tabblad: ”Download”. Als u bent ingelogd kunt u daar gratis patronen vinden, beschrijvingen van technieken ed. Regelmatig zullen daar nieuwe patronen aan worden toegevoegd.

TOT SLOT
Wij hopen dat de nieuwe site en vernieuwde werkwijze u zult bevallen. Mocht u opmerkingen en/of suggesties hebben, dan horen wij dat graag via atelier@nielsholgersson.nl  ( deze mail kunt u niet beantwoorden !!)


Vriendelijke groet,
Mieke en Annelies
www.nielsholgersson.nl