Mijn Niels
U bent niet ingelogd.

 0 Producten
 TOTAAL: € 0,00
Producten
trefwoord auteur Zoeken


twitter Atelier Niels Holgersson
Twitter
  • hoe leuk is dit.... https://t.co/xL1GayuHzN
  • We zijn heel hard aan het werk om alles klaar te krijgen voor ons open weekend aankomende vrijdag,zaterdag en zonda‚Ķ https://t.co/JWYgj3Zq3F

Zaterdag 11 December Kerst bij Niels

  
 
Kerst bij Niels 
Graag willen we u uitnodigen op zaterdag 11 december.
We hebben dan in onze winkel een Kerst Open Dag.
De winkel is geopend van 10.00-16.00 uur.
 
Alles in Kerst en Wintersfeer, toch ook weer een heel aantal nieuwe (!) pakketten van verschillende ateliers,  leuke aanbiedingen,  gezellige sfeer,  leuke tips en ideetjes om te maken met de kerst, een kraam met mooie kerststukjes, koffie en thee en ’s middags een glaasje gluhwein.
U bent van harte welkom !!!
 
Kerstvakantie
Ook Niels last een kleine tussenstop in.. we sluiten het postorderbedrijf tussen kerst en oud en nieuw wat betekent dat u tot en met donderdag 23 december 12.00 uur een bestelling kunt doorgeven die we voor Kerst nog zullen versturen. Bestellingen daarna zullen vanaf 3 januari weer worden verzonden.
 
Winkelsluiting
De winkel gaat iets langer dicht.
Na 11 december zal de winkel gesloten zijn tot zaterdag 22 januari.
Dan zullen we een grote Opruimingsdag hebben om weer veel ruimte te maken voor alle nieuwe producten van 2011…
 
Spaarzegels
Oude spaarzegels kunnen, spaarkaart vol of niet, worden opgestuurd.
U ontvangt dan van ons een code om uw spaarpuntentegoed op te hogen via uw account op onze site.
Vergeet niet uw naam en e-mailadres te vermelden!!! 
 
Nieuwe Pakketten
We noemden het net al even, er komen weer nieuwe pakketten aan.
Sommige zijn nog even een verrassing voor het komende weekend maar wel willen we alvast de nieuwe pakketten van Tintangel noemen.
Kijkt u even op onze site bij nieuwe pakketten.
Wilt u altijd te zien krijgen wat het laatst is toegevoegd aan onze site?  U kunt in de catalogus rechts bovenin in het vakje sorteren op: laatst gewijzigd selecteren en vervolgens op aanpassen klikken. U krijgt dan altijd de laatste wijzigingen als eerste in beeld bij Nieuwe Producten.

Omdat Tintangel dit jaar 10 jaar bestaat krijgt u op deze pakketten in de maand december 10% korting!
Tien jaar geleden stapte Hannie van Tintangel bij ons binnen met haar eerste ontwerpen. We waren meteen enthousiast en er is een prettige samenwerking uit ontstaan die nu al 10 jaar duurt. In 10 jaar tijd is Tintangel uitgegroeid tot een van onze grootste ateliers.
Proficiat vanaf onze kant!

                                 


 

Verloting
Inmiddels hebben we al twee trekkingen achter de rug en twee verrassingspakketten kunnen uitdelen. Ook deze week doet u nog mee als u een bestelling doet. Tot en met zaterdag speelt u mee. Uw faktuurnummer is uw lotnummer.
 

Tot slot
Ook willen we u allen nogmaals danken voor de vele leuke en spontane reacties op onze nieuwe site.
We zijn daar blij mee. Uiteraard hebben we ook met wat aanloopproblemen te maken gehad maar gelukkig kon dat snel worden opgelost.
Er is voor ons en natuurlijk voor de makers van onze site (virtueel&visueel) heel veel tijd in gaan zitten om alles goed te laten verlopen, antwoord te geven op alle vragen, spaarzegels omzetten in punten etc. maar we hopen vanaf nu weer tijd te krijgen om de site verder te optimaliseren. Dus meer foto’s, meer patronen, productinformatie, reacties van klanten …

 
Mieke en Annelies
 
www.nielsholgersson.nl