Mijn Niels
U bent niet ingelogd.

 0 Producten
 TOTAAL: € 0,00
Producten
trefwoord auteur Zoeken


twitter Atelier Niels Holgersson
Twitter
  • hoe leuk is dit.... https://t.co/xL1GayuHzN
  • We zijn heel hard aan het werk om alles klaar te krijgen voor ons open weekend aankomende vrijdag,zaterdag en zonda‚Ķ https://t.co/JWYgj3Zq3F

Vaderdag.... boek cadeauVandaag Vaderdag...

Bij een bestelling van 40 euro of meer ontvang je dit weekend het boek (  € 11,95):


Mijn Vader  

van Toon Tellegen


helemaal cadeau bij je bestelling!

Als eerbetoon aan alle lieve vaders!


 

Het boek:

Jozef vindt zijn vader heel bijzonder. Hij is de grootste, de sterkste en de liefste papa die bestaat. Jozef zijn vader zorgt voor hem, neemt hem in bescherming en kan alles. Maar soms is vader verdwenen; voor korte of langere tijd. Jozef mist hem dan, maar weet ook dat zijn vader altijd weer terug komt.

 

 

Mijn Vader is een boek waarin de ervaringen van Jozef zeer beeldend omschreven worden vanuit het gezichtspunt van een kind. De verhalen zijn voor kinderen zelf goed leesbaar vanaf 8 jaar. Natuurlijk kunnen de stukjes voor jongere kinderen voorgelezen worden. De verhalen zijn fantasierijk en om die reden voor kinderen, die vaak nog een rijke fantasie hebben, erg leuk. Maar, deze fantasie heb je als ouder soms echt wel nodig om te kunnen begrijpen wat Jozef zijn ervaringen willen zeggen. Wellicht dat kinderen ons ouders daarbij kunnen helpen.Fijn weekend !

wij van niels


www.nielsholgersson.nl